By - admin

Een massage op vakantie is goed voor jou

Netwerk Massage bij Kanker Het Instituut Massage bij Kanker, waar zowel Peggy als Monique hun specialisatie hebben gedaan, is een nationaal en internationaal erkend trainings- en kennisinstituut op het gebied van complementaire zorg in de oncologie. De internationale richtlijnen komen van Society for Oncology Massage in de VS. Het instituut dat toonaangevend is in de Benelux, werkt nauw samen met ziekenhuizen, artsen en verpleegkundigen.

Hun andere collega’s vanuit het landelijke netwerk profileren zich meer in het Noorden van Limburg, gevolgd door een grote groep therapeuten boven de rivieren. De gedachte dat elke patiënt weer recht heeft om zich mens te voelen, geeft hen allen de drive om hun pijlen te richten op verschillende zorginstellingen.

Een massage op vakantie is goed voor jou

Dat Massage bij Kanker in Limburg op de kaart gezet moet worden, is een klusje waar zowel Monique, als Peggy het volste vertrouwen in hebben. En alhoewel ze hun mouwen moeten opstropen, hebben ze o. a. een basis weten te leggen op de Gezondheidsbeurs van Maastricht (massage in maastricht). Daarnaast laten ze hun gouden handen graag wapperen in inloophuizen, hospice op kanker infodagen, op informatieavonden voor de wijkverpleging of buurtzorg en binnen zorginstellingen.

Enthousiast geven ze aan graag tijd te willen vrijmaken om Massage bij Kanker waar dan ook te mogen presenteren. Massage Zowel Peggy als Monique masseren mensen met kanker in hun praktijk, thuis, in een hospice of tijdens een therapie in het ziekenhuis. In samenspraak met de cliënt is er veel mogelijk, geven beide therapeuten heel nadrukkelijk aan.

Boek Direct Een Massage Online!

Hoe lang de massage duurt verschilt dus per cliënt. Het instituut waar Peggy en Monique hun training kregen en nog jaarlijks voor een training moeten terugkomen, heeft tegenwoordig ook een speciale ziekenhuistraining voor Massage bij Kanker van een week in een ziekenhuis. Monique: “een prachtige ontwikkeling waar ik in de toekomst absoluut iets mee wil gaan doen”.

Voor Peggy is het “geven” tijdens een massage het mooiste dat ze uit de massage voor zichzelf kan halen. Monique beaamt dit en vult aan dat ze nog steeds ontroerd kan raken van het feit dat liefdevolle aanraking zoveel met een cliënt kan doen. massage in maastricht. In het zware proces, ongeacht in welke fase de cliënt zich bevindt, voegt het iets toe: de aandacht, het mens zijn, het wegvallen van medische beladenheid en de aanraking van het lichaam op plaatsen waar verhalen schuil achter gaan.

Cliënten komen tijdens de massage na lange tijd weer tot zichzelf en beseffen dan pas wat de ziekte allemaal met hen gedaan heeft of nog steeds met hun doet. De mens zien De complementaire zorg, die Monique en Peggy als aanvulling op de reguliere zorg kunnen aanbieden is helaas niet bij elke patiënt bekend.

En alhoewel er steeds meer artsen open staan om deze complementaire zorg ook aan hun patiënten te kunnen aanbieden, is en blijft de mens achter de ziekte in de reguliere gezondheidszorg helaas te vaak onzichtbaar. Het onbegrip dat veel kankerpatiënten tijdens, maar zeker ook na de behandelingen ervaren is een doorn in het oog van beide therapeuten.

De patiënt is geen patiënt meer en wordt met een handdruk de wereld ingestuurd. Echter de rugzak vol gevoelens en onverwerkte gedachten, die de patiënt meezeult, blijven naast de lichamelijke littekens een aandachtspunt. De gewenste orde van de dag is lastiger te bereiken dan men denkt. Peggy en Monique zijn als specialist op het gebied van Massage bij Kanker, getraind om patiënten, ook na jaren van “schoon” zijn, te begeleiden om zichzelf weer terug te vinden (thai massage maastricht).

Kan er weer een maandje tegenaan. Kortom een aanrader!15. Thai Spirit – Burgemeester Snijdersstraat 17, BG Wijnandsrade 2 reviews, In een woord, geweldig! Dat zo’n klein vrouwtje zoveel kracht heeft is ongelooflijk. Ik voelde me als herboren. 16. Praktijk Carin Smeets – Parrestraat 17, LJ Eijsden 1 review, Lieve vriendelijke vrouw die haar beroep met hart en ziel uitvoert17.

Hotstones

Holistische Oost-West benadering Bij Thai Dee staat een holistische Oost-West benadering centraal – hotstone stenen. Eeuwenoude oosterse kennis en inzichten worden gecombineerd met hedendaagse westerse kennis en inzichten. Ze versterken elkaar. Helpen je gerichter te behandelen. Combineer je dit met aanwezigheid, afstemming op wat het lichaam je vertelt onder je handen en de intentie van Metta (Loving kindness) dan ontstaat een zeer diep doorwerkende massage die helemaal is afgestemd op de behoeften en mogelijkheden van de ontvanger.

Binnen de opleiding kiezen we bewust voor kleine groepen. Hierdoor krijgen de groepen een persoonlijk karakter en krijg jij de tijd en persoonlijke aandacht die nodig is om een goede masseur te worden. Voor ons is aandacht voor de individuele behoeftes en mogelijkheden van de cliënt een belangrijke kernwaarde en dat geldt ook voor onze keuze tot kleinschaligheid.

Kies bewust voor een massage voordat je op reis vertrekt en ga langs bij  personal trainer mechelen ! Verbeter je fitheid en verleg je mentale grenzen dankzij personal training. Aan de hand van een persoonlijk plan kan ook jij de resultaten halen waar je van droomt. Een metamorfose die vandaag nog kan beginnen. bij Personal Coach Mechelen.

Een massage verbetert de bloedcirculatie in je lichaam en dat is enorm belangrijk. Via je bloed worden voedingsstoffen naar de juiste plekken vervoerd en worden afvalstoffen juist weer afgevoerd. Ook voor onze spieren is een goede doorbloeding belangrijk. Zogeheten ‘knopen’ in je spieren zorgen ervoor dat melkzuur ophoopt en je een dof en zwaar gevoel op die plek kunt voelen. Niet echt prettig als je net op vakantie bent. Het wegmasseren van een knoop zorgt ervoor dat het melkzuur weer goed weg kan en je je daardoor meteen een stuk beter zult voelen. Het weghalen van een knoop in je nek of schouders kan er zelfs voor zorgen dat je hoofd een stuk vrijer voelt en er een hoop energie en spanning vrijkomt.